Kétágyas szoba: 4500 Ft/Fő/Éj

1000 Ft/Fő/Éj felár fűtési időszakban

Egy fős foglalás esetén: 1500 Ft felár


+ 200 Ft. IFA (18 éves kortól)

Gyermekeknek

12 éves korig:

3500Ft/Fő/Éj

Két fotelággyal, három kisággyal is rendelkezünk, kérje foglaláskor

hosszabb távú tartózkodás esetén:

-10 % kedvezményt biztosítunk, kérjen előzetes ajánlatot


Telt házas foglalás: 19 fő részére, önellátással

Időtartam megjelölésével kérjen írásban ajánlatot


Előfoglalás szükséges: 20 nap

Időszak: fűtési szezonon kívül


Extra: reggelente a közös konyhában egy kávé, vagy tea

 • Duna parti, sváb városa Tát, Esztergomtól 6 km-re. A magánszálláshely a 10-es főúttal (Bécsi út) párhuzamos út mentén található, két percre a távolsági buszmegállótól (Tát Újtelep) mégis környezete nyugodt, kertvárosias jellegű. A földszinti fogadótérben és emeleti erkélyes társalgóban tévés közösségi terek várják, az egész épületben ingyenes a wifi szolgáltatás. Könyvespolcokon számos témában talál olvasnivalót, mesekönyveket, társasokat. Ügyességi gyerekjátékainkkal szeretnénk a családi programokat bővíteni. A földszinten egy teljesen felszerelt teakonyha és étkező került kialakításra, ahol elkészítheti és elfogyaszthatja ételeit a nap bármely szakában. De lehetősége van a közeli étteremben menürendelésre (kedvezménykártyával rendelkezünk), vagy a városi pizzériából, gyorsétteremből házhoz szállíttatásra. Az épülettől 3 percre Coop, zöldséges, trafik, kozmetika, szolárium, vagy 5 percre Spar. Az utca végén játszótér, 500 m-re sporttelep található.

  Minden szoba fürdőszobás (zuhanyzós), mindegyikben tv, hűtőszekrény, vízforraló áll.

  Az ágyak összetolhatók kérésre. Minden szobánk és helyiségünk nemdohányzó, a dohányzásra kijelölt hely az emeleti erkély és kerthelyiség. Két- (2 db), három- (1 db, smart tv), négyágyas (1 db, smart tv), ötágyas- (1 db; előszoba-két háló-két fürdőszoba) szobáink vannak, elszállásolható létszám 16 fő, 3 pótágy. Két rácsos és egy összecsukható gyermekággyal rendelkezünk, két etetőszékkel, gyermek asztalokkal.

  1-1,5 km-es távolságban elérhetők Duna parti horgászhelyek (napijegy- dunai: 1900 Ft/nap), vagy kiépített tavak (legközelebbi: Bottyán-tó, Esztergom-Ktv.). A város menti Kis-Dunán vezetett kenutúrákhoz lehet csatlakozni. Fürdési, strandolási lehetőségek: Dorog- Palatinus bányató, Esztergom, táti Gát. A város mentén halad a EuroVelo6 kerékpárút, a kerékpárokat ingyenes, zárt helyen tárolhatják. Minden korosztálynak tudunk kerékpárkölcsönzést leszervezni a városi kerékpárüzlettel együttműködve. A helyiek futásra, görkorizásra, gördeszkázásra is használják a kerékpárutat, így ne felejtse otthon cipőjét. A Pilis, Gerecse, Gete - OKT beszállóhelyek: Tokod, Mogyorósbánya- közelsége számos kirándulási, sportolási lehetőséget kínál a könnyű túráktól a nehezebb, hosszabb kirándulásokig. Extrém sportok kedvelőinek ajánljuk sportmászásra, boulderezésre Esztergom-Ktv., Mogyorósbánya, Kesztölc sziklafalait. Kalauz, térképek, úti könyvek a fogadótérben kölcsönözhetők. Haladó terepbringásoknak minden vasárnap szerveznek túrákat a Pilisben Esztergomból. Előzetes egyeztetésre sportmászó oktatót is tudunk leszervezni, illetve vezetett barlangi túrákat szervezni (magyar, német nyelven). 1,5-5 km-es távolságban elérhető lovaglás, műjégpálya, búvárkodás, jóga, élményfürdő.

  A városban működik: posta, gyógyszertár, bank, orvosi rendelők, vasútállomás, pizzéria, étterem, könyvtár, @ pont a művelődési házban, kerékpárszerviz.

  (közzétett képek között: Google-Facebook képek; kektura.eu oldalairól)

  Szeretettel várjuk!Visszatérő vendég kedvezmény:


-5% a szállás szolgáltatás árából,

a negyedik foglalás után.

Csoportos, vagy  hosszútávú foglalás utáni kedvezmény:

Csoportos, vagy  hosszútávú itt tartózkodás esetén

kérjen egyedi árajánlatot.

Vállalkozózások munkatársai részére is kiváló lehetőség, akár három hónapos időintervallumban is!

Kedvezményes partnereink:

OKT tag kedvezmény:


IFA mentesség


Gyermek utáni szobaár: 2500 Ft /Éj OKT tagoknak 14 éves korig


Visszatérő vendég kedvezménnyel összevonható:) ajánlat

Duna-Gerecse kártya kiadó és elfogadó helyként működünk.


Szállás szolgáltatás árából:

5 % kedvezményt biztosítunk 2 éjszakán túli

itt tartózkodás után


Számos kedvezményre jogosít a környék bejárásához

 •  Magyar Kerékpárosklub

  Magyar Kerékpárosklub

  érvényes tagságival: -5% a szállás szolgáltatás árából (http://kerekparosklub.hu); Bett&Bike rendszer; ingyenes, zárt tároló.

  A város mentén halad az EuroVelo 6 kerékpárút.

 •  Utazok.hu - prémium klub

  Utazok.hu portálon keresztüli foglalással, az érvényes Prémium klubkártyabirtokos

  10% kedvezményben részesül a szállás szolgáltatás díjából.